fbpx

Overnatting

Book din sommerferie nå!

Vi har utsatt vår sesongåpning på Preikestolen BaseCamp til mai grunnet Covid-19 situasjonen.
Ønsker du å sikre deg et uforglemmelig opphold hos oss - reserver ditt opphold for sommeren allerede nå!

Rabatter angis i ruten "Booking kode"

48-timers avbestilling

Hos oss kan du gjøre endringer i eller kansellere reservasjonen din uten ekstra kostnader opptil 48 timer før ankomst.
Planlegger du en gruppereise? Vennligst ta kontakt!

Send e-post
Hvor vil du sove?

Overnattingsalternativer for alle

Velkommen til overnatting i frisk fjellluft! Ved Preikestolen BaseCamp kan du velge overnatting tilpasset den standarden og prisklassen som passer for deg. Hos oss har du tilgang til den fantastiske naturen rundt Lysefjorden rett utenfor døra, og kan starte på stien til Preikestolen direkte fra hotellrommet. Vi har rom med hotellstandard, og overnattingstilbud med enklere standard som Preikestolhytta eller glampingalternativet Hikers Camp. På alle våre rom har vi lagt vekt på enkelhet og nærkontakt med naturen. Vi har alternativer som passer de fleste! 

Det skal være enkelt å overnatte hos oss. Du mottar kode til rommet ditt direkte på sms og/eller e-post når det er klart på ankomstdagen! Da kan du gå rett inn på rommet ditt uten å sjekke inn først.

Se våre overnattingsmuligheter

Vi har flere tilbud for deg som ønsker noe annerledes.
hotellkomfort

Preikestolen fjellstue

Preikestolen fjellstue tilbyr overnatting i rom med vår høyeste standard. Fjellstua inneholder 28 gjesterom med privat dusj og toalett, mathall og konferansefasiliteter.
Les mer
Rimeligere overnatting

Preikestolhytta

Preikestolhytta er perfekt for folk som ønsker en enkel overnatting til en rimeligere pris. Her overnatter gjestene i koselige rom med to eller fire senger. Toalett og dusj er felles og finnes i alle etasjer.
Les mer
NORDISK GLAMPING

Hikers' Camp

Idyllisk plassert nede ved Refsvatnet finner man Hikers’ Camp – den perfekte plassen til alle som vil campe ute i det fri – uten å måtte ha med teltet og lete etter leirplass selv. Hvert Hikers Nest er utstyrt med to enkle madrasser, belysning og en USB-kontakt.
Les mer
SOV under stjernene

VannCamp - privat utleie

På Preikestolen VannCamp kan du og familien din nyte lange dager med aktivitet på vannet, spise middagen rundt bålet og sove trygt i hengekøyer under taket ute på brygga. Leien inkluderer bruk av opp til 3 kanoer.
Les mer

Fullbooket?

Da anbefaler vi disse overnattingsstedene som ligger i nærheten.

Lilland Bryggerihotell

På Lilland Bryggerihotell kan du sove godt. Tilbaketrukket fra hovedveien og med naturen som nærmeste nabo er du sikret nattefred og god søvn i våre behagelige senger.
Les mer

Lilland Hostel Tau

Hos Lilland Hostel Tau får du overnatting med gratis WiFi og flatskjerm TV, i tillegg til grillfasiliteter og terrasse.

Les mer

Lilland Hostel Vaulali

Hostel Vaulali ligger ved siden av Bjørheimsvatnet, 7 km fra Tau fergeterminal, og 1 times kjøretur fra Stavanger.
Les mer
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram