fbpx

Preikestolhytta

Book din sommerferie nå!

Vi har utsatt vår sesongåpning på Preikestolen BaseCamp til mai grunnet Covid-19 situasjonen.
Ønsker du å sikre deg et uforglemmelig opphold hos oss - reserver ditt opphold for sommeren allerede nå!

Rabatter angis i ruten "Booking kode"

48-timers avbestilling

Hos oss kan du gjøre endringer i eller kansellere reservasjonen din uten ekstra kostnader opptil 48 timer før ankomst.
Planlegger du en gruppereise? Vennligst ta kontakt!

Send e-post
En hytte for alle

Preikestolhytta

Preikestolhytta er den originale hytta som Stavanger Turistforening satte opp på grunn av økt etterspørsel etter overnattingsmuligheter i 1949. Bygget har den kjente, norske hyttestilen og har en enkel, sjarmerende standard. Preikestolhytta er perfekt for deg som ønsker en enkel overnatting til en rimeligere pris. Her kan du overnatte i koselige rom med to eller 4 senger. Toalett og dusj er felles og finnes i alle etasjer. Preikestolhytta er plassert like ved gardstunet til den opprinnelige Vatnegården, ca 100 meter unna hovedbygget.

Våre rom

Se våre tilgjengelige romtyper

Lite 2-sengsrom

Våre mindre 2-sengsrom på Preikestolhytta er et fint alternativ for deg som ønsker en billigere overnatting på privatrom. Prisen inkluderer frokost, håndklær, sengetøy og utvask.

Større 2-sengsrom

Våre større 2-sengsrom på Preikestolhytta har flott utsikt mot vannet og litt bedre plass enn de mindre 2-sengsrommene. Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og utvask.

4-sengsrom

Våre 4-sengsrom på Preikestolhytta er et godt alternativ for familier eller andre som ønsker enkel og billig overnatting. Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og utvask.

Se også våre andre overnattingsmuligheter

Vi har flere tilbud for deg som ønsker noe annerledes.
HOTELLKOMFORT

Preikestolen fjellstue

Preikestolen fjellstue tilbyr overnatting i rom med vår høyeste standard. Fjellstua inneholder 28 gjesterom med privat dusj og toalett, mathall og konferanse-fasiliteter.
Les mer
SOV UNDER STJERNENE

VannCamp - privat utleie

På Preikestolen VannCamp kan du og familien din nyte lange dager med aktivitet på vannet, spise middagen rundt bålet og sove trygt i hengekøyer under taket ute på brygga. Leien inkluderer bruk av opp til 3 kanoer.
Les mer
NORDISK GLAMPING

Hikers' Camp

Idyllisk plassert nede ved Refsvatnet finner man Hikers’ Camp – den perfekte plassen til alle som vil campe ute i det fri – uten å måtte ha med teltet og lete etter leirplass selv. Hvert Hikers Nest er utstyrt med to enkle madrasser, belysning og en USB-kontakt.
Les mer
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram