fbpx

Preikestolen fjellstue

Book din sommerferie nå!

Vi har utsatt vår sesongåpning på Preikestolen BaseCamp til mai grunnet Covid-19 situasjonen.
Ønsker du å sikre deg et uforglemmelig opphold hos oss - reserver ditt opphold for sommeren allerede nå!

Rabatter angis i ruten "Booking kode"

48-timers avbestilling

Hos oss kan du gjøre endringer i eller kansellere reservasjonen din uten ekstra kostnader opptil 48 timer før ankomst.
Planlegger du en gruppereise? Vennligst ta kontakt!

Send e-post
vår høyeste standard

Preikestolen fjellstue

Mange av våre besøkende kommer for å se og oppleve den berømte hovedbygningen hos oss – Preikestolen fjellstue. Her finner du 27 rom i ulike størrelser, både 2, 4 og 5 sengsrom. Alle rom på fjellstua har privat dusj og toalett. Fra restauranten finner du en av de fineste utsiktene på stedet utover Refsvatnet. I tillegg er det en peisestue og møteromfasiliteter tilgjengelig. Bygget er tegnet av arkitektfirmaet Helen & Hard, og er anerkjent i hele Europa som en arkitektonisk perle, som er både fremtidsrettet og miljøvennlig. Tanken bak den unike bygningen er å beholde nærhet til naturen og enkelhet, og er formet til å passe inn i omgivelsene.

Våre rom

Se våre tilgjengelige romtyper

Dobbeltrom med utsikt

Nyt våre dobbeltrom med dobbeltseng og privat bad. Et godt alternativ for par eller deg som foretrekker en større seng. Våkne opp til en fantastisk utsikt over Refsvatnet, tunet og fjellene. Prisen inkluderer frokost, håndklær og sengetøy.

Twin rom med utsikt

Et godt alternativ om du reiser alene eller to sammen. Her våkner du opp til en flott utsikt mot Refsvatnet, tunet og fjellene. Eget bad med dusj og toalett.

Twin rom, standard

Et godt rom for en eller to personer med utsikt til skogen. Eget bad med dusj og toalett.

Familierom, standard

Rommet har to enkeltsenger og to madrasser på hems. Passer for 2 voksne og 2 barn eller 4 gode venner. Eget bad med dusj og toalett.

Familierom med utsikt

Vårt største rom med nydelig utsikt mot Refsvatnet, tunet og fjellene. Rommet har en dobbeltseng, en enkeltseng og to madrasser på hemsen. Eget bad med dusj og toalett.

Se også våre andre overnattingsmuligheter

Vi har flere tilbud for deg som ønsker noe annerledes.
RIMELIGERE OVERNATTING

Preikestolhytta

Preikestolhytta er perfekt for folk som ønsker en enkel overnatting til en rimeligere pris. Her overnatter gjestene i koselige rom med to eller fire senger. Toalett og dusj er felles og finnes i alle etasjer.
Les mer
SOV UNDER STJERNENE

VannCamp - privat utleie

På Preikestolen VannCamp kan du og familien din nyte lange dager med aktivitet på vannet, spise middagen rundt bålet og sove trygt i hengekøyer under taket ute på brygga. Leien inkluderer bruk av opp til 3 kanoer.
Les mer
NORDISK GLAMPING

Hikers' Camp

Idyllisk plassert nede ved Refsvatnet finner man Hikers’ Camp – den perfekte plassen til alle som vil campe ute i det fri – uten å måtte ha med teltet og lete etter leirplass selv. Hvert Hikers Nest er utstyrt med to enkle madrasser, belysning og en USB-kontakt.
Les mer
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram