Kajakk, båt og SUP

Når du har besteget Preikestolen og stått på Kjæragbolten, er det på tide å begi seg ut på vannet. Lær å mestre padling i kano eller kajakk, omkranset av de mektige fjellformasjonene. Har du stått på et SUP-brett før?

Kajakk, båt og SUP

Når du har besteget Preikestolen og stått på Kjæragbolten, er det på tide å begi seg ut på på vannet. Lær å mestre padling i kano eller kajakk, omkranset av de mektige fjellformasjonene. Har du stått på et SUP-brett før?

Kom deg ut på vannet!

I høysesongen kan du leie kano, kajakk, robåt, trøbåt eller SUP-brett. Våre fartøy og padlebrett er godt egnet for både nybegynnere og erfarne padlere. Redningsvester er alltid inkludert.

Viser alle 9 resultater

Finn din favoritt 

Lær å mestre et SUP-brett. Lei en kajakk, eller spill golf sammen med dem du er glad i. Ta en øl i en flytende badstue etter fjellturen, eller bestille en yogatime. Her er ingen grunn til å reise videre med det første!

Fjellturer

Firma, gruppe og skoleklasse

Mat og drikke

Kajakk, båt og SUP

Golf- og Frisbeegolf

Velvære

Dette er Preikestolen BaseCamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Ting å gjøre

Overnatting

Planlegg reisen

Booking