Fjellturer

Det finnes fjellturer, og så finnes det fjellturer. De som treffer deg så hardt i mellomgulvet at du aldri glemmer det. Preikestolen og Kjærag er sånne. Og det er flere. Har du hørt om Flørlitrappene?

Hiking Preikestolen Basecamp 158
Guided Tour Preikestolen Basecamp 113 2
Hiking Preikestolen Basecamp 012
Hiking Preikestolen Basecamp 158

Fjellturer

Det finnes fjellturer, og så finnes det fjellturer. De som treffer deg så hardt i mellomgulvet at du aldri glemmer det. Preikestolen og Kjærag er sånne. Og det er flere. Har du hørt om Flørlitrappene?

Turer og utstyr

Finn turer med guide, og bli tatt med på hemmelige omveier. Eller velg et turforslag du kan gå alene. Det viktigste er at du kommer deg ut i naturen og føler på lykken, og deler den ved bålet senere på kvelden.  Hvis du har glemt turutstyret hjemme, kan du leie av oss.

Preikestolen Winter Hike Outdoorlife Norway 98

Fjellturer med guide

Bratteli Hengjanenibba Outdoorlife Norway

Fjellturer uten guide

Basecamp.General.Outdoorlife

Leie turutstyr

Pakker med overnatting og aktiviteter

Bestill en 2- eller 3-dagers pakke til familien, kjæresten eller vennegjengen. Vi tilbyr spektakulære fjellturer med guide, og både rolige og heftige aktiviteter. Og deilig lokal mat. Hos oss skal du le og bli forelsket i naturen, og dele alt sammen med dem du er glad i. 

Helg med familien

2 overnattinger
Tilbring en forfriskende helg utendørs sammen med familien på Preikestolen BaseCamp. Ta med barna på fjelltur til Preikestolen, padle i kano eller trøbåt på Refsvatnet og lag middag sammen over bål med vår aktivitetsleder. Pakken inkluderer to netter i familierom

Helg med kjæresten eller vennegjengen

2 overnattinger
Ta med venner eller kjæresten og tilbring en helg sammen på Preikestolen BaseCamp. Fyll helgen med en tur til den berømte Preikestolen, kanopadling på Refsvatnet og en times stillhet sammen i vår vedfyrte, flytende sauna. Pakken inkluderer to netter i enkelt– eller dobbeltrom

Mini-eventyr med familien

1 overnatting
Ta med familien og nyt tid sammen på Preikestolen BaseCamp. Gå med barna til Preikestolen og padle i kano eller trøbåt på vakre Refsvatnet. Pakken inkluderer én overnatting.

Finn din favoritt 

Lær å mestre et SUP-brett. Lei en kajakk, eller spill golf sammen med dem du er glad i. Ta en øl i en flytende badstue etter fjellturen, eller bestille en yogatime. Her er ingen grunn til å reise videre med det første!

Outdoorlife Norway Preikestolen Off The Beaten Track 05

Fjellturer

Sweat together Preikestolen Basecamp 02 1

Firma, gruppe og skoleklasse

Food and Drink Preikestolen Basecamp Q221 01

Mat og drikke

53284CDC 3C74 4478 9629 50622B4B8B67 1 201 a scaled 1 1

Kajakk, båt og SUP

pgk 1 980x387 1

Golf- og Frisbeegolf

Sauna Preikestolen Basecamp 013

Velvære

Dette er Preikestolen Basecamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Preikestolen Off The Beaten Track Preikestolen Basecamp 02

Ting å gjøre

Family Room Lakeview Fjellstue 03

Overnatting

alice donovan rouse z9F yK4Nmf8 unsplashscaled

Planlegg reisen

Outdoorlife Norway Kjerag Summer Hike.20190628.5crop

Booking