Fjellturer

Det finnes fjellturer, og så finnes det fjellturer. De som treffer deg så hardt i mellomgulvet at du aldri glemmer det. Preikestolen og Kjærag er sånne. Og det er flere. Har du hørt om Flørlitrappene?

Fjellturer

Det finnes fjellturer, og så finnes det fjellturer. De som treffer deg så hardt i mellomgulvet at du aldri glemmer det. Preikestolen og Kjærag er sånne. Og det er flere. Har du hørt om Flørlitrappene?

Turer og utstyr

Finn turer med guide, og bli tatt med på hemmelige omveier. Eller velg et turforslag du kan gå alene. Det viktigste er at du kommer deg ut i naturen og føler på lykken, og deler den ved bålet senere på kvelden.  Hvis du har glemt turutstyret hjemme, kan du leie av oss.

Fjellturer uten guide

Leie turutstyr

Pakker med overnatting og aktiviteter

Bestill en 2- eller 3-dagers pakke til familien, kjæresten eller vennegjengen. Vi tilbyr spektakulære fjellturer med guide, og både rolige og heftige aktiviteter. Og deilig lokal mat. Hos oss skal du le og bli forelsket i naturen, og dele alt sammen med dem du er glad i. 

Ferie med familien

 

2 overnattinger
Er det i år du endelig skal ta med familien til Preikestolen? Bestill en kort ferie med familien hos Preikestolen BaseCamp, og opplev flere morsomme aktiviteter. Pakken inkluderer to netter i familierom.

Romantisk ferie

 

2 overnattinger
Ta med din kjære på et romantisk og sporty opphold hos Preikestolen BaseCamp. Tilbring kvalitetstid sammen på tur til Preikestolen, spis herlig lokalmat og bli forelsket på nytt i både hverandre og i naturen. Pakken inkluderer to netter i dobbeltrom.

Ferie med kjæresten eller vennegjengen

 

3 overnattinger
Ta med bestevennen eller kjæresten på ferie i fjellet hos Preikestolen BaseCamp. Tilbring kvalitetstid sammen på tur til Preikestolen, spis herlig lokalmat og bli forelsket i naturen. Pakken inkluderer tre netter i dobbeltrom.

Helg med familien

2 overnattinger
Tilbring en forfriskende helg utendørs sammen med familien på Preikestolen BaseCamp. Ta med barna på fjelltur til Preikestolen, padle i kano eller trøbåt på Refsvatnet og lag middag sammen over bål. 

Helg med kjæresten eller vennegjengen

2 overnatting
Ta med venner eller kjæresten og tilbring en helg sammen på Preikestolen BaseCamp. Fyll helgen med en tur til den berømte Preikestolen, kanopadling på Refsvatnet og en times stillhet sammen i vår vedfyrte, flytende sauna. 

Mini-eventyr med familien

1 overnatting
Ta med familien og nyt tid sammen på Preikestolen BaseCamp. Gå med barna til Preikestolen og padle i kano eller trøbåt på vakre Refsvatnet. 

Finn din favoritt 

Lær å mestre et SUP-brett. Lei en kajakk, eller spill golf sammen med dem du er glad i. Ta en øl i en flytende badstue etter fjellturen, eller bestille en yogatime. Her er ingen grunn til å reise videre med det første!

Fjellturer

Firma, gruppe og skoleklasse

Mat og drikke

Kajakk, båt og SUP

Golf- og Frisbeegolf

Velvære

Dette er Preikestolen BaseCamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Ting å gjøre

Overnatting

Planlegg reisen

Booking