Preikestolen Fjellstue

Preikestolen fjellstue har nærhet til naturen og passer inn i omgivelsene. Hotellet er kjent for sin arkitektur langt utover Norges grenser. Her får du oppleve enkelhet og høy standard på samme tid. 

Preikestolen Fjellstue

Preikestolen fjellstue har nærhet til naturen og passer inn i omgivelsene. Hotellet er kjent for sin arkitektur langt utover Norges grenser. Her får du oppleve enkelhet og høy standard på samme tid. 

webkamera

Hotell utsikt

Alle rom på fjellstua har privat dusj og toalett. Fra restauranten får du en nydelig utsikt over Refsvatnet. Det er også peisestue og møteromfasiliteter ved hotellet. 

En arkitektonisk perle

Bygget er tegnet av arkitektfirmaet Helen & Hard, og er anerkjent i hele Europa som en arkitektonisk perle.

Gratis 48-timers avbestilling

Hos oss kan du avbestille oppholdet kostnadsfritt inntil 48 timer før innsjekk.

 

 

Innsjekking | fra kl. 12.00

Hos oss er det automatisert inn- og utsjekk. Du vil motta en sms med ditt romnummer og kode med engang ditt rom er klart. Når du vil sjekke inn er derfor helt opp til hva som passer best for deg/dere etter dette.

 

Utsjekk | før kl. 10.30

 

 

Inkludert i Leien

– Frokost på Preikestolen Fjellstue
– Gratis parkering

Nyt våre dobbeltrom med dobbeltseng og privat bad. Et godt alternativ for par eller deg som foretrekker en større seng. Våkne opp til en fantastisk utsikt over Refsvatnet, tunet og fjellene. Prisen inkluderer frokost, håndklær og sengetøy.

Et godt alternativ om du reiser alene eller to sammen. Her våkner du opp til en flott utsikt mot Refsvatnet, tunet og fjellene. Eget bad med dusj og toalett.

Et godt rom for en eller to personer med utsikt til skogen. Eget bad med dusj og toalett.

Rommet har to enkeltsenger og to madrasser på hems. Passer for 2 voksne og 2 barn eller 4 gode venner. Eget bad med dusj og toalett.

Vårt største rom med nydelig utsikt mot Refsvatnet, tunet og fjellene. Rommet har en dobbeltseng, en enkeltseng og to madrasser på hemsen. Eget bad med dusj og toalett.

Overnatting ved Preikestolen

Preikestolen fjellstue har hotellstandard, mens Preikestolhytta har et litt enklere hyttepreg. Vi har glamping på Hikers Camp, som et morsomt alternativ for barna. Du kan også prøve vår spennende VannCamp.

Preikestolen Fjellstue

VannCamp

Preikestolhytta

Hikers' Camp

Vatnegården

Dette er Preikestolen BaseCamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Ting å gjøre

Overnatting

Planlegg reisen

Booking