fbpx

Yoga

Solvik yoga

Yoga til fjells!

I samarbeid med Solvik YOGA kan vi tilby yogatimer på Preikestolen BaseCamp. Konferanse? Møte? Jentetur? Hva med en økt yoga i naturskjønne omgivelser? 
Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.

Solvik YOGA kan tilby yoga for alle og enhver. For bedrifter, skoler, idrettslag, for gravide, mor og barn, familie, barn, unge, voksne og senior.
Patanjali yoga

Tilpasset ulike behov

På Preikestolen BaseCamp kan du få varierte yogatimer tilpasset ulike behov og nivå. Solvik YOGA sine yogalærere og instruktører utdannes innenfor Patanjali yoga. Dette er en yogaform som har fokus på detaljer og teknikk, i tillegg til å være en yoga for de aller fleste – unge som godt voksne, med eller uten skader og utfordringer i kroppen. Solvik YOGA bruker yogautstyr for å justere øvelsene ut ifra dine behov.
Balanse, styrke og fleksibilitet

Tren med en sertifisert yogalærer

Solvik YOGA har fokus på at du skal bygge opp balanse, styrke og fleksibilitet.

Innehaver og daglig leder Anne Siv Aasen er sertifisert yogalærer, 201 timer Teacher Training Course Patanjali Yoga level I & II.

Solvik YOGA ligger på Jørpeland. For mer informasjon se www.solvikyoga.no

Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram