Golf- og Frisbeegolf

Preikestolen Golfklubb har ni hull med 18 forskjellige utslagsteder. Her finner du også et stort øvingsområde. Preikestolen Disc Golf Course tilbyr fresbeegolf på 9-hullsbane familier og nybegynnere, og 18-hullsbane for viderekomne.

Golf- og Frisbeegolf

Preikestolen Golfklubb har ni hull med 18 forskjellige utslagsteder. Her finner du også et stort øvingsområde, bestående av drivingrange, treningsbunker, puttingreen og juniorområde. 

Har du prøvd fresebeegolf før? Preikestolen Disc Golf Course kombinerer en enkel 9-hullsbane familier og nybegynnere, og en fullverdig 18-hullsbane for viderekomne.

Finn din favoritt 

Lær å mestre et SUP-brett. Lei en kajakk, eller spill golf sammen med dem du er glad i. Ta en øl i en flytende badstue etter fjellturen, eller bestille en yogatime. Her er ingen grunn til å reise videre med det første!

Fjellturer

Firma, gruppe og skoleklasse

Mat og drikke

Kajakk, båt og SUP

Golf- og Frisbeegolf

Velvære

Dette er Preikestolen BaseCamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Ting å gjøre

Overnatting

Planlegg reisen

Booking