fbpx

Soloppgangstur til Preikestolen

For grupper

Opplev Preikestolen i stillheten

Bli med Outdoorlife Norway på en magisk skumringstur opp til Preikestolen, uten folkemengdene! Se solen stige opp over Lysefjorden og nyt en deilig frokost/lunsj på Preikestolen fjellstue.

Bestill nå!
PRIS PER VOKSEN | fra 1.390,- 
PRIS PER BARN (6-15år) | fra 990,-
Denne turen kan også bestilles som en privattur for opp til 8 gjester. Våre private turer inkludere henting og transport mellom Stavanger/Sandnes og Preikestolen BaseCamp og en gratis fotopakke.
PRIVATTUR (1-4 gjester) | NOK 5.990
PRIVATTUR (5-8 gjester) | NOK 8.990

Praktisk Informasjon

VARIGHET
6-7 timer
PASSER FOR
fra 6 år
Gruppe-størrelse
opp til 8 personer
Oppmøtested
BaseCamp
Adventure Center
oppmøtetid
mai-juli | kl. 2.00 august | kl. 3.00
godt å vite

Inkludert i turen

  • Bruk av hodelykt
  • Bruk av gå staver
  • Varm drikke og nøtter
  • Frokost / lunsj etter turen
  • Profesjonell turleder
opplevelsen

Turbeskrivelse

Bli med oss på en magisk skumringstur opp til Preikestolen og se solen stige opp over Lysefjorden. Fra Preikestolplatået, 604 moh., er det panoramautsikt over noe av det mest dramatiske landskapet Fjord-Norge har å by på.

Dette er en annerledes opplevelse av Preikestolen, garantert uten folkemengder! Mens de aller fleste besøker Preikestolen på dagtid, tar vår kjentmann deg og resten av gruppen med på en tur som starter tidlig om morgenen mens det ennå er mørket og før folkemassene tar turen opp.

Gruppen møtes ved vår ny Adventure Center på Preikestolen BaseCamp, hvor alle får utdelt hodelykter og gå staver. Etter en kort orientering og presentasjon, legger gruppen ut på tur i mørket med hodelykter på stien som nylig har blitt oppgradert av sherpaer fra Nepal. Å gå turer i nattens stillhet er i seg selv en opplevelse, og inntrykkene forsterkes av stillheten. I mørket og stillheten følger gruppen stien gjennom det skiftende terrenget, som inkluderer myr, skog, vann og fjell.

Etter omtrent 2 timers vandring kommer du til Preikestolen-platået like før soloppgang. Her vil du se når de første sollysstrålene klatrer over horisonten og lyser opp de bratte fjellveggene i Lysefjorden. Du har du god tid til å ta bilder, nyte noe varmt å drikke og en matbit på Preikestolen.

Lenge før de første folkemengden kommer, vil du være på vei ned igjen for å avslutte ditt unike tureventyr med en velfortjent frokost eller lunsj på Preikestolen fjellstue.

OBS!
På grunn av muligheten for raskt skiftende værforhold, kan det være nødvendig for oss å gjøre endringer i planlagte turer. Dersom turen din må flyttes til en annen dag eller må avlyses på kort varsel, kan du velge mellom å bli med på turen på en annen dag eller få refusjon. Hvis værforholdene forverres i løpet av turen, kan det være nødvendig å snu på stien eller gå tilbake til startpunktet tidligere enn planlagt. Hvis dette skjer, vil ingen refusjon bli gitt.

Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
clock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram