fbpx

Preikestolen 
"Off the Beaten Track"

For grupper

Preikestolen dagstur 
på hemmelige stier

Bli med på en storslått fjelltur langs Lysefjorden, uten folkemengdene! Denne turen med Outdoorlife Norway inkluderer kanopadling, variert natur, krevende og hemmelige stier, gode historier, og den fantastiske utsikten fra Preikestolen.

Bestill nå!
PRIS PER VOKSEN | fra 1.590,- 
PRIS PER BARN (10-15 år) | fra 1190,-
Denne turen kan også bestilles som en privattur for opp til 8 gjester. Våre private turer inkludere henting og transport mellom Stavanger/Sandnes og Preikestolen BaseCamp og en gratis fotopakke.
PRIVATTUR (1-4 gjester) | NOK 5.990
PRIVATTUR (5-8 gjester) | NOK 8.990

Praktisk Informasjon

VARIGHET
ca. 7-8 timer
PASSER FOR
fra 10 år
Gruppe-størrelse
opp til 8 personer
Oppmøtested
BaseCamp
Adventure Center
oppmøtetid
kl. 08.00
godt å vite

Inkludert i turen

  • Bruk av gå staver
  • Bruk av kanoutstyr
  • Varm drikke og nøtter
  • Profesjonell turleder
opplevelsen

Turbeskrivelse

Bli med vår turleder på en storslått fjelltur langs Lysefjorden som inkluderer kanopadling, krevende og hemmelige stier, variert natur, gode historier, og den fantastiske utsikten fra Preikestolen.

Etter en varm kopp kaffe med informasjons- og sikkerhetsbriefing ved vår ny Adventure Center på Preikestolen BaseCamp, starter vi på turen til dagens mål, Preikestolen. Første etappe er å krysse Refsvatn i stillheten og morgenlyset med kano, noe som tar omtrent 45 minutter. Etter å ha fortøyd kanoene fortsetter vi til fots gjennom fantastisk natur mens vi bytter mellom stier som du ikke finner på kartet (70% av tiden). Turlederen viser vei ved hjelp av gamle varder på en umerket sti som nå er gjengrodd og har blitt glemt. Rett over tregrensen kommer vi inn på en av turstiene som leder opp til «baksiden» av Preikestolen. Underveis vil vi også finne et lunt og fint sted for lunsjpausen.

Etter lunsj og omtrent 3,5 timer til fots, ankommer gruppen området over Preikestolen og får dermed oppleve utsikten over Preikestolen, Lysefjorden og de 1000 meter høye fjellene - som de fleste bare ser i turistbrosjyrene. Etter at bildene er tatt, går vi ned til selve Preikestolplatået, som tårner 604 meter over havet.

Turen tilbake til Preikestolen BaseCamp tar ca. 2 timer, og følger i hovedstien som har blitt utbedret av sherpaer fra Nepal. Hvis vær og føre er godt nok, tar turlederen gruppen med på nok en «hemmelig» sti på deler av turen ned.

OBS!
På grunn av muligheten for raskt skiftende værforhold, kan det være nødvendig for oss å gjøre endringer i planlagte turer. Dersom turen din må flyttes til en annen dag eller må avlyses på kort varsel, kan du velge mellom å bli med på turen på en annen dag eller få refusjon. Hvis værforholdene forverres i løpet av turen, kan det være nødvendig å snu på stien eller gå tilbake til startpunktet tidligere enn planlagt. Hvis dette skjer, vil ingen refusjon bli gitt.

Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
clock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram