Planlegg reisen

Preikestolen Basecamp ligger 30 minutter fra Stavanger, ved foten av Preikestolen og med nærhet til Refsvatnet og Lysefjorden. 

Planlegg reise

Preikestolen Basecamp ligger 30 minutter fra Stavanger, ved foten av Preikestolen og med nærhet til Refsvatnet og Lysefjorden.

Alt du trenger å vite

Her finner du pakkeliste, arrangementsoversikt, nyttige lenker og mye mer. 

Hvordan komme seg hit

Hva skjer?

Covid-19

Basecampkart

Pakkeliste

Nyttige linker

Vår historie

Pakker med overnatting og aktiviteter

Bestill en 2- eller 3-dagers pakke til familien, kjæresten eller vennegjengen. Vi tilbyr spektakulære fjellturer med guide, og både rolige og heftige aktiviteter. Og deilig lokal mat. Hos oss skal du le og bli forelsket i naturen, og dele alt sammen med dem du er glad i. 

Ferie med familien

 

2 overnattinger
Er det i år du endelig skal ta med familien til Preikestolen? Bestill en kort ferie med familien hos Preikestolen BaseCamp, og opplev flere morsomme aktiviteter. Pakken inkluderer to netter i familierom.

Romantisk ferie

 

2 overnattinger
Ta med din kjære på et romantisk og sporty opphold hos Preikestolen BaseCamp. Tilbring kvalitetstid sammen på tur til Preikestolen, spis herlig lokalmat og bli forelsket på nytt i både hverandre og i naturen. Pakken inkluderer to netter i dobbeltrom.

Ferie med kjæresten eller vennegjengen

 

3 overnattinger
Ta med bestevennen eller kjæresten på ferie i fjellet hos Preikestolen BaseCamp. Tilbring kvalitetstid sammen på tur til Preikestolen, spis herlig lokalmat og bli forelsket i naturen. Pakken inkluderer tre netter i dobbeltrom.

Helg med familien

2 overnattinger
Tilbring en forfriskende helg utendørs sammen med familien på Preikestolen BaseCamp. Ta med barna på fjelltur til Preikestolen, padle i kano eller trøbåt på Refsvatnet og lag middag sammen over bål. 

Helg med kjæresten eller vennegjengen

2 overnatting
Ta med venner eller kjæresten og tilbring en helg sammen på Preikestolen BaseCamp. Fyll helgen med en tur til den berømte Preikestolen, kanopadling på Refsvatnet og en times stillhet sammen i vår vedfyrte, flytende sauna. 

Mini-eventyr med familien

1 overnatting
Ta med familien og nyt tid sammen på Preikestolen BaseCamp. Gå med barna til Preikestolen og padle i kano eller trøbåt på vakre Refsvatnet. 

Dette er Preikestolen BaseCamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Ting å gjøre

Overnatting

Planlegg reisen

Booking