Padling

Ut på vannet

Padling på Refsvatnet

Preikestolen Basecamp tilbyr en rekke aktiviteter på Refsvatnet som er både morsomme og trygge. Du kan leie fartøy og utstyr for en kjekk padletur på egenhånd, eller bestille kurs eller tur med instruktør. Våre kanoer, kajakker og SUP-brett er stabile og egner seg godt for nybegynnere. 

Nytt av året er våre knallgule trøbåter som egner seg godt for hele familien. Når du leier hos oss, får du med det du trenger av utsyr. Turen starter og slutter ved vår egen sandstrand, som også egner seg godt for bading.

Alle aktiviteter er godt egnet til alle typer grupper, inkludert familier, skolebarn, utdrikningslag og utflukter med jobben

Se hva vi har til utleie

Praktisk informasjon

SESONG
mai - oktober
VARIGHET
2-3 timer
PASSER FOR
Kano: fra 4 år
Kajakk: fra 10 år
Stand Up Padling: fra 8 år
VÆR
Aktiviteten kan bli stengt pga vær/vind.
PRISEN INKLUDERER
Instruktør og nødvendig utstyr; åre, padlevest og fartøy. Våtdrakt kan leies.
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 500 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
post@preikestolenfjellstue.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Adlevo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram