Preikestolhytta

Preikestolhytta ble bygget av Stavanger Turistforening i 1949, og tilbyr enkel og sjarmerende standard.

Preikestolhytta

Preikestolhytta ble bygget av Stavanger Turistforening i 1949, og tilbyr enkel og hyggelig standard.

Tradisjonell hyttestil

Preikestolhytta er et sjarmerende og eldre bygg med tynne vegger. Det passer for deg som ønsker overnatting med en enklere standard og til en rimeligere pris. Her kan du overnatte i koselige rom med to eller fire senger.

Alt du trenger

Bygget har en stor peisestue, felles toalett og dusj i hver etasje i tillegg til nyoppusset dusjfasiliteter i kjelleren. Når du har tid til overs kan du slappe av på gardstunet.

Gratis 48-timers avbestilling

Hos oss kan du avbestille oppholdet kostnadsfritt inntil 48 timer før innsjekk.

 

Innsjekking | fra kl. 12.00

Hos oss er det automatisert inn- og utsjekk. Du vil motta en sms med ditt romnummer og kode med engang ditt rom er klart. Når du vil sjekke inn er derfor helt opp til hva som passer best for deg/dere etter dette.

 

Utsjekk | før kl. 10.30

 

Inkludert i Leien

– Frokost på Preikestolen Fjellstue
– Gratis parkering
– Sengetøy og håndklær
– Ørepropper for de med lett sovehjerte

Våre mindre 2-sengsrom på Preikestolhytta er et fint alternativ for deg som ønsker en billigere overnatting på privatrom. Prisen inkluderer frokost, håndklær, sengetøy og utvask.

Våre større 2-sengsrom på Preikestolhytta har flott utsikt mot vannet og litt bedre plass enn de mindre 2-sengsrommene. Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og utvask.

Våre 4-sengsrom på Preikestolhytta er et godt alternativ for familier eller andre som ønsker enkel og billig overnatting. Prisen inkluderer frokost, sengetøy, håndklær og utvask.

Overnatting ved Preikestolen

Preikestolen fjellstue har hotellstandard, mens Preikestolhytta har et litt enklere hyttepreg. Vi har glamping på Hikers Camp, som et morsomt alternativ for barna. Du kan også prøve vår spennende VannCamp.

Preikestolen Fjellstue

VannCamp

Preikestolhytta

Hikers' Camp

Vatnegården

Dette er Preikestolen BaseCamp

Basecampen består av fem veldig forskjellige overnattingssteder, fra hotell til camping. Her kan du velge mellom morsomme eller krevende fjellturer og aktiviteter, som du deler med dem du er glad i. Hos oss kan dere smile sammen, og gjerne bli værende i mange i mange dager! 

Ting å gjøre

Overnatting

Planlegg reisen

Booking