fbpx

Møter og Teambuilding

For bedrifter og grupper

Opplevelser du vil dele - møter, kurs og samlinger

Perfekt for styremøter, teambuilding, prosjektgrupper og ledersamlinger
 – i fantastiske omgivelser kun 30 minutter med bil fra Stavanger. 

Legg neste møte eller kurs til storslåtte Preikestolen BaseCamp, like spektakulær sommer som vinter. Hos oss får dere moderne møte- og kursfasiliteter i naturskjønne omgivelser med gode måltider tilpasset ditt behov og budsjett, hvor vi i fellesskap finner frem til den beste opplevelsen for dere.

Vi har spesialisert oss på å designe og levere naturbaserte opplevelser med teambuilding og utendørsaktiviteter for de som vil forsterke lagfølelsen og opplevelsen. Våre gruppeaktiviteter passer for grupper mellom 4-50 personer og inneholder aktiviteter med relasjonsbygging, puslespill, konkurranse og fysiske utfordringer.

Rutiner grunnet koronasituasjonen

Vi har iverksatt en rekke smittevern-tiltak og renholdsrutiner, slik at det skal være trygt å møtes hos oss. Vi har fleksible møterom og bygg tilpasset ulike behov, og tilrettelegger bord og stoler med minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager. Legg gjerne deler av samlingen utendørs (eks walk-and-talk, eller teambuilding), vi har nok av plass.

Les mer
Lei møterom hos oss

Bli inspirert i nye omgivelser

Noen ganger har man behov for å komme seg litt vekk – løfte blikket, hente inspirasjon og trekke ut av de vanlige møterommene. Ta med medarbeidere eller kunder på en annerledes opplevelse med møter og teambuilding, og skap felles historier som blir limet i hverdagen når man er tilbake på jobb.

Vår erfaring er at kommunikasjon og samarbeid blir noe helt annet når man er borte fra kontoret, og enda sterkere ute i vakker natur med felles opplevelser. På Preikestolen BaseCamp ligger alt til rette for nettopp det. Her er du tett på naturen, du kan senke skuldrene, puste inn frisk luft og jobbe uforstyrret. Alt dette kun 30 minutter fra Stavanger.

Våre møterom er utstyrt med projektor, lerret og flippover. Dere får, om ønskelig, servert frukt, kaffe/te og dagens bakst på møterommet. Lunsj og middag finner sted på Fjellstua.

Vil du ha mer informasjon om våre møterom? Vennligst fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.

powered by Typeform

Skagen

Møterommet SKAGEN finner du i Fjellstua. Her er det plass til grupper på inntil 32 personer (maks 15 personer i henhold til Covid-19 restriksjoner), og store vinduer med vakker utsikt og naturlig lys. Forrommet har plass til 7 personer. 

Refså

Møterommet REFSÅ, er lokalisert i underetasjen i Preikestolhytta og her er det plass til 50 personer (maks 20 personer i henhold til Covid-19 restriksjoner). Her er fantastisk utsikt over Refsvatnet.
Nyt naturen sammen

Teambuilding

Preikestolen BaseCamp er plassert i hjertet av Fjord Norges spektakulære natur, noe som gjør det til den perfekte lokasjonen for å komme sammen, og nyte kvalitetstid ute.

Vi har laget unike, morsomme og spennende utendørsaktiviteter som kan bli tilpasset for familier, venner, kollegaer og skoleklasser. Våre gruppe- og teamaktiviteter passer for grupper mellom 4-50 medlemmer og inneholder aktiviteter med relasjonsbygging, puslespill, konkurranse og fysiske utfordringer. 

Alle våre teambuilding-aktiviteter utføres av erfarne aktivitetsledere fra Outdoorlife Norway. Gruppeaktivitetene tar plass utendørs i naturen rundt Preikestolen BaseCamp, slik at deltakerne kan nyte den friske og fantastiske naturen. Aktivitetene kan enkelt kombineres med overnatting og våre møterom.
Les mer
En Skreddersydd turopplevelse

Privat tur med profesjonell guide

Privat tur til Preikestolen med guide og alt av utstyr – perfekt for utenlandske kunder og relasjoner

Preikestolen er en av verdens mest kjente naturattraksjoner, noe et vertskap for utenlandske relasjoner og kunder bør benytte seg av, vinter så vel som sommer. Vinterhalvåret byr faktisk på en enda mer spektakulær naturopplevelse, og Preikestolplatået er nesten folketomt på denne tiden av året.

Vi tilbyr en sømløs turopplevelse hvor du som vertskap kan nyte turen sammen med dine kunder eller kolleger.
Transport til og fra Stavanger ordner vi hvis ønskelig. Les mer om pakkeliste til hver sesong her.

Enklere og bedre blir det ikke. Ta kontakt og vi skreddersyr og sikrer en turopplevelse utenom det vanlige for dere.

Ønsker du mer informasjon om privattur, send oss en epost på booking@outdoorlifenorway.com

Vi ser frem til å høre fra deg!
Privatturen inneholder:
 • Profesjonell guide med HMS
  kunnskap og utstyr
 • Isbrodder
 • Vandrestaver
 • Fjellsko, allværsjakke og fjellbukse
 • Matpakke
 • Varm drikke
 • Hemmelige stier og de
  beste utsiktspunktene
 • Norske og lokale historier
 • Fotopakke
 • Et godt måltid på Fjellstua
  etter turen hvis ønskelig
 • Gratis parkering
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram