Høstferie

preikestolen basecamp

Frisk & aktiv høstferie

Hjertelig velkommen til et aktivt og friskt opphold på Preikestolen Basecamp i høstferien. Ta med familien ut i naturen og bli med på aktiviteter tilrettelagt for store og små. Vi inviterer til turbingo i naturskjønne omgivelser, grilling på bålpanne ved Hikers’ Cafe og flytende badstu ved Refsvatnet. 

Overnattingsmulighetene er mange, kanskje dere vil prøve utendørs overnatting på Hikers’ Camp? Eller trekke inn i Preikestolen fjellstue for overnatting og hygge, hvor yatzy, kortstokker - og selvfølgelig - Preikestolen puslespill ligger klart til barna. Se mer av våre tilbud under. 

Turbingo for hele familien

TORSDAG 8. - LØRDAG 10. OKTOBER | Kl. 12.00 - 14.00

Jeg fant! Jeg fant! Ta med familien og let etter naturlige elementer i området rundt Preikestolen BaseCamp. I løpet av turen vil hele familien bli bedre kjent med den norske naturen. Vi har laget et kjekt bingobrett som passer for alle turer rund Preikestolen BaseCamp. For barnefamilier anbefaler vi spesielt turene til Grytenuten og Vatnerindane/Rindatroll. Ved innlevering av utfylt bingobrett få alle deltakere en liten premie.

Bingobrettet kan hentes i vårt Adventure Center mellom kl. 12-14 og leveres tilbake før kl. 16.

PRIS | NOK 50,- per deltaker

Prøv våre flytende, vedfyrte saunaer etter fjellturen

TORSDAG 8. - LØRDAG 10. OKTOBER | Kl. 17.00, 18.00 og 19.00

Slapp av med en varm og deilig sauna på en av våre vedfyrte badstuer på Refsvatnet. Avkjøl gjerne kroppen med en forfriskende dukkert i de naturskjønne omgivelsene.

Forhåndsbestill tid på nett eller møt opp på Adventure Center eller Hikers' Cafe for påmelding. Husk badetøy, håndkle og dusjsåpe.

PRIS (45 MIN.) | 200,- for voksne, 100,- for barn

Grilling på bålpanne

TORSDAG 8. - LØRDAG 10. OKTOBER | Kl. 12.00 - 16.00

Nyt den friske, kjølige fjelluften rundt bålpannen sammen med familien!
Hikers' Cafe fyrer opp bålpannene og tilbyr grillpakker med pølse, pinnebrød, kaffe og kakao som gjør det enkelt å tilbringe kvalitetstid sammen.
Enklere og koseligere blir det ikke. 

PRIS (grillpakke til 5 pers.) | NOK 165,-  / +35,-  per ekstra pers.

Ut på Refsvatnet

HVER DAG I HØSTFERIEN (UKE 41) | Kl. 9.00 - 16.00

Refsvatnet med sine idylliske sandstrender ligger rett nedenfor fjellstuen. Her kan man leie kano, kajakk, robåt eller trøbåt (Pedalo) og nyte en selvledet dagstur over det rolige Revsvatnet. Våre fartøy er godt egnet for både nybegynnere og erfarne padlere. Redningsvester er inkludert.

Båtene kan leies i vårt Adventure Center

PRIS (3 timer) | Fra NOK 300,- per båt

Varierte
overnattingstilbud

Velkommen til våre mange overnattingsmuligheter. Ønsker du hotellkomfort fra vår Fjellstue, eller en rimeligere overnatting i Preikestolhytta er valget ditt! På alle våre rom har vi lagt vekt på enkelhet og nærkontakt med naturen. Ønsker du å komme enda nærmere naturen anbefaler vi Hikers' Camp. Nydelig frokost er inkludert uansett valg. 

Book et opphold

Rabatter angis i ruten "Booking kode"
fra NOK 423,-

Preikestolen Fjellstue

Preikestolen Fjellstue tilbyr overnatting i vår høyeste standard. Hotellet inneholder 27 rom med private dusj og toalett. Frokost er serverte i matsalen i førsteetasjen. 

Pris per person, per natt
(forutsatt 4 personer per rom)
Les mer
FRA NOK 324,-

Preikestolhytta

På den historiske Preikestolhytta kan vi tilby 2- og 4-sengsrom til en svært rimelig pris. Rommene har vask med varmt/kaldt vann. Dusj og toaletter finner du i korridorene. 

Pris per person, per natt
(forutsatt 2 personer per rom)
Les mer
FRA NOK 345,-

Hikers' Camp

Idyllisk ved Refsvatnet finner du Hikers’ Camp – den perfekte plassen til alle som vil campe ute i det fri. Her kan familien få en annerledes og kul campingopplevelse!

Pristilbud per person, per natt
(forutsatt 2 personer per nest)
Les mer
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 500 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
post@preikestolenfjellstue.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Adlevo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram