fbpx

Fjellturer

Få mer ut av turen

Fjellturer til Preikestolen

Bli med Outdoorlife Norway på en unik opplevelse til Preikestolen og Lysefjorden med deres guidede fjellturer. Overnatting på Fjellstua kombinert med en fottur er perfekt for å få mest ut av turen til Preikestolen og området rundt.

Som den ledende leverandøren av tilrettelagte vandreopplevelser i Lysefjorden, har Outdoorlife Norway bygget opp en portefølje av innovative og innholdsrike turer som tar deg med til noen av Norges mest ikoniske naturattraksjoner. Outdoorlife Norways spesialitet er fjellturer av høy kvalitet i små grupper til Preikestolen, Kjerag og Flørli. Privatturer er selvfølgelig tilgjengelig for de som ønsker det.

Guidede turer til Preikestolen

1,390 NOK

Soloppgangstur til Preikestolen

Bli med Outdoorlife Norway på en magisk skumringstur opp til Preikestolen, uten folkemengdene! Se solen stige opp over Lysefjorden og nyt en deilig frokost/lunsj på Preikestolen fjellstue.

Sesong | 3. april - 31. oktober

Les mer
1,590 NOK

Preikestolentur
"off the beaten track"

Bli med på en storslått fjelltur langs Lysefjorden, uten folkemengdene! Denne turen med Outdoorlife Norway inkluderer kanopadling, variert natur, krevende og hemmelige stier, gode historier, og den fantastiske utsikten fra Preikestolen. 

Sesong | 1. mai - 30. september

Les mer
1,290 NOK

Klassiske sommertur til Preikestolen

Utforsk et av Norges mest ikoniske landemerker på Outdoorlife Norways klassiske sommertur med guide til Preikestolen. Få tilgang til skjulte utsiktspunkter og de beste fotomulighetene.

Sesong | 1. mai - 30. september

Les mer
2,990 NOK

Preikestolen telttur
"sunset to sunrise"

Tilbring en natt i fjellene og vårt spektakulært fjordlandskap, og opplev samtidig både solnedgangen og soloppgangen fra toppen av Preikestolen. Turen inkluderer middag, frokost og overnatting i vår teltcamp med alt av nødvendig utstyr. 

Sesong | 1. juni - 31. august

Les mer
1,790 NOK

Fjordcruise og høsttur 
til Preikestolen

Bli med på en unik kombitur og oppleve Preikestolen fra to unike perspektiver! Start dagen med en to-timers fjordcruise og bli med Outdoorlife Norway på en fottur til platået.

Sesong | 1. oktober - 31. desember

Les mer
1,290 NOK

Høsttur til Preikestolen

Bli med Outdoorlife Norway på en unik fjelltur til Preikestolen og kom tett på naturen mens du opplever den magiske årstidens skiftende farger i Lysefjorden. 

Sesong | 1. oktober - 31. desember

Les mer
1,290 NOK

Vinter/vårtur til Preikestolen

Bli med Outdoorlife Norway på en fjelltur i ro og fred, og opplev utsikter over den snødekte Preikestolen og Lysefjorden, som vi ta pusten fra deg. 

Sesong | 2. januar - 30. april

Les mer
1,790 NOK

Fjordcruise og vinter/vårtur til Preikestolen

Bli med på en unik kombitur og oppleve Preikestolen fra to unike perspektiver! Start dagen med en to-timers fjordcruise og bli med Outdoorlife Norway på en fottur til platået.

Sesong | 2. januar - 30. april

Les mer

Privattur til Preikestolen

8,990 NOK PER GRUPPE

Klassiske privattur til Preikestolen

Bli med Outdoorlife Norway på en privat guidet tur til Preikestolen og opplev et intimt, plettfritt besøk til et av Norges mest ikoniske landemerker. Passer for inntil 8 personer.

Sesong | januar - desember

Les mer
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
booking@preikestolenbasecamp.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram