fbpx
HVOR VIL DU SOVE?

Overnattingsalternativer for alle

Velkommen til overnatting i frisk fjellluft! Ved Preikestolen BaseCamp kan du velge overnatting tilpasset den standarden og prisklassen som passer for deg. Hos oss har du tilgang til den fantastiske naturen rundt Lysefjorden rett utenfor døra, og kan starte på stien til Preikestolen direkte fra hotellrommet. Vi har rom med hotellstandard, og overnattingstilbud med enklere standard som Preikestolhytta eller glampingalternativet Hikers Camp. På alle våre rom har vi lagt vekt på enkelhet og nærkontakt med naturen. Vi har alternativer som passer de fleste! Nydelig frokost er inkludert uansett valg.

Det skal være enkelt å overnatte hos oss. Du mottar kode til rommet ditt direkte på sms og/eller e-post når det er klart på ankomstdagen! Da kan du gå rett inn på rommet ditt uten å sjekke inn først. Velkommen til oss!

Book et opphold

Rabatter angis i ruten "Booking kode"

Sesongstengt for overnatting fra 15. nov. - 01. mars

Til alle våre besøkende! Vi har stengt Preikestolen BaseCamp for overnatting frem til mars 2021. Vi tar imot private grupper på minimum 10 personer. Har du en forespørsel kan du ta kontakt med oss på e-post. Vi bruker tiden frem til vi åpner igjen på å planlegge og forberede oss til ny sesong. Vi oppfordrer alle til å nyte den fantastiske naturen i mellomtiden. Ønsker alle en fin vinter!

TA KONTAKT
Turen til Preikestolen tar fire-fem timer opp og ned, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 350 meter, og enkelte partier er bratte. Deler av turen til Preikestolen går i røft terreng, og vi anbefaler fottøy med solid fot- og ankelstøtte.
Preikestolen BaseCamp
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland

Telefon: +47 51 74 20 74
post@preikestolenfjellstue.no
© Copyright 2020 - Prekestolen BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Adlevo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram